Succesvol scheiden - Scheidingsplanner Midden-Nederland

Scheidingsplanner Culemborg

Uw scheiding succesvol regelen in de regio Culemborg, Beusichem, Buurmalsen, Geldermalsen, Vianen, Everdingen, Schoonrewoerd, Leerdam, Asperen, Buren, Rijswijk, Beesd, Meteren, Deil, Tricht en Zoelmond.

 


People@places (voorheen UniePlaza)
(alleen op afspraak)
Multatulilaan 12
4103 CM Culemborg
T: 06 – 18812013
E: gertjan.reinders@scheidingsplanner.nl

 


Sinds 2006 al ruim 700 scheidingen tot een succesvol einde gebracht

Als u gaat scheiden, dan wilt u uw scheiding vanzelfsprekend goed geregeld hebben. Ten eerste voor uw eventuele kinderen, hun belangen staan bij een scheiding voorop. En verder niet alleen op juridisch gebied, maar vooral juist ook op financieel én fiscaal gebied. Want onduidelijkheid over de financiële toekomst, zorgt voor veel onzekerheid en onrust.

“Financieel overzicht + emotioneel inzicht = uitzicht op een nieuwe toekomst”

U wilt er tevens zeker van zijn dat u met elkaar de juiste afspraken maakt, afspraken die in de praktijk ook echt werken. En die fiscaal gezien niet voor problemen gaan zorgen en zo optimaal mogelijk ingestoken zijn. Omdat het niet alleen om de cijfers gaat, is het belangrijk dat er in het proces ook aandacht aan de emoties wordt besteed. Dit alles vindt u onder één dak bij de Scheidingsplanner Culemborg.

Waarom de Scheidingsplanner Culemborg

De Scheidingsplanner Culemborg en omstreken is een gecertificeerd scheidingsmediator en helpt sinds 2006 scheidende partners in het afwikkelen van hun scheiding.

Onze kernwaarden:

  • Degelijk en betrokken
  • Deskundig en ervaren
  • Aandacht en hoge snelheid van handelen
  • Zorgvuldigheid en oog voor details
  • Integrale aanpak (juridisch en financieel)
  • Advisering, oplossingsgericht
  • Uitstekende kwaliteit voor een concurrerend tarief

Complete en kwalitatief hoogwaardige ondersteuning bij uw scheiding of verbreking samenleving op zowel emotioneel, financieel, fiscaal als juridisch gebied, daar staan wij voor. Als gecertificeerd scheidingsmediator hebben wij alle deskundigheid en expertise in huis voor het regelen van uw scheiding. Wij bieden u één loket, één aanspreekpunt. U hoeft dus niet op zoek naar een apart advocatenkantoor, wij wikkelen ook alles juridisch voor u af.

Wij zijn er voor gehuwden, geregistreerd partners en samenwoners. Ook voor ondernemers, waar het zakelijke en financiële gedeelte extra zwaar weegt, hebben wij zelf alle kennis en kunde in huis.

GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK

Neem de eerste stap naar uw nieuwe toekomst!
Bel 088 – 420 00 00 of vul uw gegevens is en wij nemen contact met u op voor het maken van een afspraak.

Vestiging Culemborg - Scheidingsplanner Midden-Nederland