Onafhankelijke hypotheekscan bij scheiding

Waarom de Scheidingsplanner

Begeleiding van begin tot eind
Met financieel en fiscaal advies
Oog voor de emoties
 Oplossings- en toekomstgericht
 Informele wijze en heldere taal
 Inclusief juridische afwikkeling

Snel inzicht in uw woonmogelijkheden

Als u gaat scheiden, dan wilt u in deze emotionele tijd geen overhaaste beslissing over uw eigen woning nemen. Het is namelijk belangrijk dat eerst uw woonwensen goed onderzocht worden. Wil een van u misschien in de woning blijven wonen? Is dat dan financieel haalbaar? En wat zijn de woonwensen van de partner die de woning gaat verlaten? Huren of kopen en kan dat laatste gefinancierd worden? Ook niet onbelangrijk: wat zijn de fiscale gevolgen van uw keuzes? Met onze onafhankelijke hypotheekscan toetsen we de haalbaarheid en maken wij uw mogelijkheden inzichtelijk.

Waarom een hypotheekscan?

Een van onze belangrijkste levensbehoeften is een dak boven je hoofd. De huisvesting en het besteedbaar inkomen na de scheiding zijn dan ook vaak – tezamen met de kinderen – de grootste punten van zorg tijdens de scheiding. Als geen ander weten wij dat inzicht geven in de financiële toekomst voor veel opluchting kan zorgen. Wij brengen met onze hypotheekscan de mogelijkheden op woon- en hypotheekgebied voor u en/of uw partner in kaart.

Deskundige hypotheekscan

Met onze hypotheekscan kijken we naar de belangen van beide partners en naar andere opties om de woonwensen te realiseren. Onze hypotheekscan gaat dan ook stukken verder dan het invullen van een algemene rekentool. Er gaat bij ons een gedegen analyse van uw financiële gegevens aan vooraf. Door deze analyse geven wij u snel inzicht in of uw woonwensen realiseerbaar zijn. Bovendien kijken wij met onze financiële en fiscale deskundigheid verder dan andere scheidingsadviseurs. Door onze jarenlange ervaring zijn wij creatief in het vinden van andere oplossingen binnen de mogelijkheden van uw financiële situatie.

Onafhankelijke hypotheekscan

Met onze hypotheekscan bieden wij onafhankelijk advies over uw woonmogelijkheden. Wij kennen geen verplichte hypotheektrajecten, uw wensen staan bij ons centraal. Wij werken samen met hypotheekadviseurs en een aantal Scheidingsplanners zijn ook hypotheekadviseur. Indien gewenst kunnen wij het gehele hypotheektraject voor u regelen op basis van een helder adviesrapport. Wilt u liever uw eigen hypotheekadviseur inschakelen? Geen punt, op uw verzoek gaan we in overleg met uw hypotheekadviseur om de gewenste woonmogelijkheden snel in beeld te hebben.

Lees verder

GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK

Neem de eerste stap naar uw nieuwe toekomst!
Bel 088 – 420 00 00 of vul uw gegevens is en wij nemen contact met u op voor het maken van een afspraak.

Kwaliteit verzekerd

Het voelde meteen vertrouwd. Gelukkig was het mogelijk om de besprekingen thuis te voeren, wat onze wens was. Dit voelde fijn. Op ons verzoek verliep alles sneller dan gepland; geweldig dat dat kon. Het was een prettige samenwerking en ik zal jouw diensten zeker aanbevelen aan vrienden en bekenden.” – Anita

Lees alle ervaringen

Meer over de Scheidingsplanner Midden-Nederland

Wij bieden u een totaaloplossing voor elke scheiding. Dus wat uw verhaal ook is, wij hebben altijd een aanpak die bij u past. Daarnaast zijn wij anders dan anderen. Wij regelen uw scheiding niet alleen juridisch, maar juist ook op financieel én fiscaal gebied. Hiervoor hebben wij alle kennis zelf in huis en dat maakt onze aanpak uniek. Wij gaan dus een stap verder dan een advocaat of mediator tegen een concurrerende prijs.

Lees verder

GRATIS SCHEIDINGSBOEKJE

 

Gratis digitaal scheidingsboekjeWilt u weten wat er allemaal bij een scheiding komt kijken? Bestel dan vrijblijvend ons digitale boekje “Een nieuwe start…”. In ons boekje vindt u alle informatie in heldere en duidelijke taal beschreven. Zo weet u precies wat belangrijk is in deze hectische periode. En heeft u nog vragen? Natuurlijk staan we graag voor u klaar.

U ontvangt het scheidingsboekje gratis in uw mailbox. Wilt u het liever per post ontvangen? Stuur dan een e-mail met uw adresgegevens naar middennederland@scheidingsplanner.nl