Checklist scheiden

Waarom de Scheidingsplanner

Begeleiding van begin tot eind
Met financieel en fiscaal advies
Oog voor de emoties
 Oplossings- en toekomstgericht
 Informele wijze en heldere taal
 Inclusief juridische afwikkeling

Onze checklist scheiden geeft u inzicht en rust

Voor mensen die gaan scheiden is het vaak lastig om alle zaken rondom de scheiding goed op een rijtje te krijgen. Dat is niet zo gek: er komt gewoonweg veel bij een scheiding kijken. Hierdoor is het moeilijk om gedurende het scheidingsproces het overzicht te bewaren. Onze checklist scheiden helpt je hierbij. De checklist wijst je de weg en helpt je om alles in kaart te brengen. Met onze checklist scheiden staat u er niet alleen voor. Gebruik het als handig hulpmiddel om uw scheiding goed te kunnen regelen. En heeft u nog vragen over onderdelen van de checklist scheiding? Aarzel niet en neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Wat moet er allemaal geregeld worden bij een scheiding?

Het is een feit dat als u gaat scheiden u heel veel zaken moet gaan regelen. Vooral op financieel gebied zijn er veel onderwerpen waarover u met elkaar afspraken moet gaan maken. Denk bijvoorbeeld aan:

In onze checklist scheiden komen bovengenoemde onderwerpen allemaal aan bod. Realiseer u hierbij dat uit onderzoek is gebleken dat bij echtscheidingen hulp van een financieel specialist altijd aan te raden is. Logisch, want de financiën gaan voor 80% uw nieuwe toekomst bepalen. Toch worden juist de financiële zaken vaak het meest onderschat tijdens een scheiding. Scheidende mensen denken er meestal te makkelijk over en kunnen dan achteraf voor verrassingen komen te staan.

Lees verder

GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK

Neem de eerste stap naar uw nieuwe toekomst!
Bel 088 – 420 00 00 of vul uw gegevens is en wij nemen contact met u op voor het maken van een afspraak.

Kwaliteit verzekerd

Het voelde meteen vertrouwd. Gelukkig was het mogelijk om de besprekingen thuis te voeren, wat onze wens was. Dit voelde fijn. Op ons verzoek verliep alles sneller dan gepland; geweldig dat dat kon. Het was een prettige samenwerking en ik zal jouw diensten zeker aanbevelen aan vrienden en bekenden.” – Anita

 Lees meer ervaringen

Meer over de Scheidingsplanner Midden-Nederland

Wij bieden u een totaaloplossing voor elke scheiding. Dus wat uw verhaal ook is, wij hebben altijd een aanpak die bij u past. Daarnaast zijn wij anders dan anderen. Wij regelen uw scheiding niet alleen juridisch, maar juist ook op financieel én fiscaal gebied. Hiervoor hebben wij alle kennis zelf in huis en dat maakt onze aanpak uniek. Wij gaan dus een stap verder dan een advocaat of mediator tegen een concurrerende prijs.

Lees verder

GRATIS SCHEIDINGSBOEKJE

 

Gratis digitaal scheidingsboekjeWilt u weten wat er allemaal bij een scheiding komt kijken? Bestel dan vrijblijvend ons digitale boekje “Een nieuwe start…”. In ons boekje vindt u alle informatie in heldere en duidelijke taal beschreven. Zo weet u precies wat belangrijk is in deze hectische periode. En heeft u nog vragen? Natuurlijk staan we graag voor u klaar.

U ontvangt het scheidingsboekje gratis in uw mailbox. Wilt u het liever per post ontvangen? Stuur dan een e-mail met uw adresgegevens naar middennederland@scheidingsplanner.nl