Goed voorbereid met het gratis scheidingsboekje Financieel advies bij uw scheiding - Scheidingsplanner Midden-Nederland

Gerard Heijnen

Gerard Heijnen (1959) weet vanuit zijn achtergrond wat het is om als diplomaat met alle wensen en belangen rekening te houden. Hij staat bekend om zijn natuurlijke rust en zijn scherpe, maar rechtvaardige benadering. “Zachte heelmeesters maken stinkende wonden”. Gerard gebruikt zijn analytisch inzicht en creatief denkvermogen, om snel en efficiënt tot overeenstemming omtrent financiële zaken te komen, hetgeen hem de afgelopen jaren tot een gewild Mediator maakte.

Gerard is een ervaringsdeskundige op het gebied van scheiden. Hij heeft net als velen aan den lijve ondervonden dat scheiden naast een grote emotionele belasting, eveneens ingrijpende financiële gevolgen heeft, naast alle aandacht die juist eventuele kinderen verdienen.

Lees verder


Liesbeth van Teeffelen

Liesbeth van Teeffelen (1964) heeft ruim 17 jaar bij de SNS Bank gewerkt. Eerst als kredietacceptant, later geruime tijd als hypotheekadviseur. Het gaf haar veel voldoening als de wensen van de klant konden worden gerealiseerd en zij tevreden en goed geïnformeerd waren over de zaken rond de aankoop en financiering van hun woning.

Liesbeth wordt gedreven door haar passie voor de vakinhoudelijkheid, zij is van de details. Zij heeft met veel succes allerlei fiscale en bancaire opleidingen gevolgd en mag de titels ‘erkend hypotheekadviseur’ en ‘gecertificeerd financieel planner’ (FFP) voeren. Hiervoor is het volgen van permanente educatie een voorwaarde. Omdat het vak haar passie is, volgt zij meerdere trainingen en leest veel financiële vakliteratuur.

Lees verder

GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK

Neem de eerste stap naar uw nieuwe toekomst!
Bel 088 – 420 00 00 of vul uw gegevens is en wij nemen contact met u op voor het maken van een afspraak.