Goed voorbereid met het gratis scheidingsboekje Financieel advies bij uw scheiding - Scheidingsplanner Midden-Nederland

Gerard Heijnen

Gerard Heijnen (1959) weet vanuit zijn achtergrond wat het is om als diplomaat met alle wensen en belangen rekening te houden. Hij staat bekend om zijn natuurlijke rust en zijn scherpe, maar rechtvaardige benadering. “Zachte heelmeesters maken stinkende wonden”. Gerard gebruikt zijn analytisch inzicht en creatief denkvermogen, om snel en efficiënt tot overeenstemming omtrent financiële zaken te komen, hetgeen hem de afgelopen jaren tot een gewild Mediator maakte.

Gerard is een ervaringsdeskundige op het gebied van scheiden. Hij heeft net als velen aan den lijve ondervonden dat scheiden naast een grote emotionele belasting, eveneens ingrijpende financiële gevolgen heeft, naast alle aandacht die juist eventuele kinderen verdienen.

Lees verder


Liesbeth van Teeffelen

Liesbeth van Teeffelen (1964) heeft ruim 17 jaar bij de SNS Bank gewerkt. Eerst als kredietacceptant, later geruime tijd als hypotheekadviseur. Het gaf haar veel voldoening als de wensen van de klant konden worden gerealiseerd en zij tevreden en goed geïnformeerd waren over de zaken rond de aankoop en financiering van hun woning.

Liesbeth wordt gedreven door haar passie voor de vakinhoudelijkheid, zij is van de details. Zij heeft met veel succes allerlei fiscale en bancaire opleidingen gevolgd en mag de titels ‘erkend hypotheekadviseur’ en ‘gecertificeerd financieel planner’ (FFP) voeren. Hiervoor is het volgen van permanente educatie een voorwaarde. Omdat het vak haar passie is, volgt zij meerdere trainingen en leest veel financiële vakliteratuur.

Lees verder


Dymphie den Hollander

(Juridisch medewerker / Junior Mediator)

Dymphie den Hollander (1991) is al vanaf 2013 werkzaam bij De Scheidingsplanner Midden Nederland als juridisch medewerkster. Met de senior mediator heeft zij al honderden dossiers samen afgehandeld. Zij heeft met name de achterkant van het financiële en juridische proces gecoördineerd. Vrijwel alle contacten met advocaten, notarissen, fiscalisten en rechtbanken verliepen en verlopen via haar.

Als vooropleiding heeft Dymphie in 2012 haar HBO opleiding ‘Financial Services Management’ met succes afgerond. Daarmee is zij een allrounder in de financiële dienstverlening. Na haar opleiding heeft zij een jaar als assistent assurantie adviseur gewerkt bij een verzekeringskantoor, waarna zij in dienst is getreden bij De Scheidingsplanner Midden Nederland.

Lees verder

GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK

Neem de eerste stap naar uw nieuwe toekomst!
Bel 088 – 420 00 00 of vul uw gegevens is en wij nemen contact met u op voor het maken van een afspraak.

Barry Bindt

Barry Bindt - Scheidingsplanner Midden-NederlandBarry Bindt (1989) is vanaf 2010 betrokken bij de Scheidingsplanner Midden-Nederland. Momenteel is hij gemiddeld 1 dag in de week werkzaam als kwaliteitsmanager waarbij hij zich vooral bezighoudt met grote, ingewikkelde zaken en verantwoordelijk is voor het in stand houden en verder verbeteren van de hoge kwaliteit die al bereikt is.

Barry heeft in 2010 zijn vliegopleiding aan de KLM Flight Academy voltooid, echter vanwege de crisis heeft hij destijds geen invulling kunnen geven aan zijn baan als piloot. Vanuit zijn netwerk is er toen een uitnodiging ontstaan om te ondersteunen bij de Scheidingsplanner, dit ontplooide in een hechte samenwerking en vriendschap.

Lees verder