Waarom de Scheidingsplanner

Begeleiding van begin tot eind
Met financieel en fiscaal advies
Oog voor de emoties
 Oplossings- en toekomstgericht
 Informele wijze en heldere taal
 Inclusief juridische afwikkeling

Verbeter uw relatie met deze 5 tips

December, dé maand waarin mensen zich vaak ineens meer bewust worden van hun relatie. En dus terugkijken op hun relatie. Hoe hebben we samen dit jaar beleefd? Wat waren onze ups en downs? En kunnen we er in het nieuwe jaar wat meer ups van gaan maken? Dat gaat echter niet vanzelf, u zult hier tijd en energie in moeten steken. Denkt u dat uw relatie wel een boost kan gebruiken? Ga dan aan de slag met deze 5 tips om uw relatie te verbeteren.

1. Doorbreek de sleur

Misschien een open deur, maar sleur is funest voor uw relatie. En vergis u niet, elke langdurige relatie kan op een gegeven moment in een sleur terecht komen. Met als gevolg dat het leven, voorspelbaar, kleurloos en saai wordt. Gelukkig is de oplossing simpel: ga andere leuke dingen doen met of zonder elkaar. Want in een goede relatie heeft u ook een leven buiten elkaar. Dus ga samen lekker uitwaaien op het strand of ga een avondje naar de bioscoop. Spreek af met uw vrienden of vriendinnen en ga iets leuks doen.

2. Blijf aan uw relatie werken

Een goede relatie betekent vooral werken aan uw relatie. Een goede interactie en verstandhouding met elkaar komt niet vanzelf. Bedenk hoe de ander in elkaar steekt en heb begrip voor elkaars eigen karakter. Neem uw verantwoordelijkheid en ruim onduidelijkheden direct uit de weg. Vraag uw partner ook regelmatig of hij/zij vindt dat alles naar wens gaat en of u het goed doet als partner. Vraag uw partner naar zijn/haar mening over uw gedrag en ga aan de slag met de feedback.

Lees verder

GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK

Neem de eerste stap naar uw nieuwe toekomst!
Bel 088 – 420 00 00 of vul uw gegevens is en wij nemen contact met u op voor het maken van een afspraak.

Kwaliteit verzekerd

Het voelde meteen vertrouwd. Gelukkig was het mogelijk om de besprekingen thuis te voeren, wat onze wens was. Dit voelde fijn. Op ons verzoek verliep alles sneller dan gepland; geweldig dat dat kon. Het was een prettige samenwerking en ik zal jouw diensten zeker aanbevelen aan vrienden en bekenden.” – Anita

 Lees alle ervaringen

Meer over de Scheidingsplanner Midden-Nederland

Wij bieden u een totaaloplossing voor elke scheiding. Dus wat uw verhaal ook is, wij hebben altijd een aanpak die bij u past. Daarnaast zijn wij anders dan anderen. Wij regelen uw scheiding niet alleen juridisch, maar juist ook op financieel én fiscaal gebied. Hiervoor hebben wij alle kennis zelf in huis en dat maakt onze aanpak uniek. Wij gaan dus een stap verder dan een advocaat of mediator tegen een concurrerende prijs.

Lees verder

GRATIS SCHEIDINGSBOEKJE

 

Gratis digitaal scheidingsboekjeWilt u weten wat er allemaal bij een scheiding komt kijken? Bestel dan vrijblijvend ons digitale boekje “Een nieuwe start…”. In ons boekje vindt u alle informatie in heldere en duidelijke taal beschreven. Zo weet u precies wat belangrijk is in deze hectische periode. En heeft u nog vragen? Natuurlijk staan we graag voor u klaar.

U ontvangt het scheidingsboekje gratis in uw mailbox. Wilt u het liever per post ontvangen? Stuur dan een e-mail met uw adresgegevens naar middennederland@scheidingsplanner.nl