Financieel advies bij uw scheiding - Scheidingsplanner Midden-Nederland

Wat klanten zeggen over de Scheidingsplanner Midden-Nederland

Bedankt

Zonder jou zou dit proces niet gelukt zijn. Je hebt een nobel beroep, dat je op deze manier mensen kunt helpen.

Professioneel

Ik heb heel veel verdriet van deze scheiding, maar de scheiding is professioneel door jou aangepakt. Bedankt voor jouw inzet.

Dankjewel

Fijn je opmerking dat je er voor ons allebei was, beiden evenveel.

Engelengeduld

Gerard, super bedankt voor je Engelengeduld en 100x uitleg!

Bedankt voor je goede hulp

Ondanks de situatie is het heel goed verlopen. Bedankt voor je goede hulp.

Bedankt

Gerard - een hele rustige en vriendelijke man! Bedankt

Ontzettend bedankt

Beste Gerard, Zoals ik je al eerder heb aangegeven: Ontzettend bedankt voor je hulp én geduld in dit vervelende traject.

Goede en prettige begeleiding

Hartelijk dank voor de goede en prettige begeleiding van ons scheidingsproces.

Voor elkaar ‘gebokst’

Hoewel jij en ik een paar keer forse aanvaringen hebben gehad tijden het mediationtraject ben ik blij dat we jou toen ingeschakeld hebben. We hebben het uiteindelijk toch maar met z'n drieën voor elkaar 'gebokst'...

Goed begeleid traject

Het is goed geweest de stap te zetten contact met jou op te nemen. Daardoor is het een goed begeleid traject geweest. We hadden dit samen nooit op deze manier zo af kunnen ronden.

Duidelijk

Gerard, je was duidelijk. Je hebt alles goed uitgelegd en alles is snel goed verlopen. Nogmaals bedankt voor alles.

Nogmaals bedanken

Ik wil je nogmaals bedanken. Je hebt vaak gezegd; M, het komt goed. Ik heb goed naar je advies geluisterd en tot op de dag van vandaag nog dankbaar voor.

Ik waardeer je menselijkheid en respect.

Gerard, ik waardeer je begeleiding in dit traject, maar vooral je menselijkheid en respect. Alles is netjes afgehandeld, zonder extra stress. Heel hartelijk dank daarvoor!  

Rust

Het geeft rust en je hebt een onafhankelijk iemand in een toch gespannen situatie. Vaak kun jij, Gerard, de angel eruit halen, zodat zaken niet escaleren.

Onze oprechte en welgemeende dank!

Er op terug kijkend heb je ons door een zeer lastig traject geloodst, waarvoor onze oprechte en welgemeende dank!

Hartelijk dank voor uw hulp!

Beste meneer Heijnen, Ik heb u vanaf het eerste moment een zeer hartelijke meneer gevonden. Fijne omgang en soort van laagdrempeligheid, heb altijd alles durven vragen of zeggen. Ik ben u erg dankbaar voor uw geduld en het 10x uitleggen van alles wat ik niet meteen begreep! Na 11 maanden stuur ik deze evaluatie…. Het moet blijkbaar toch allemaal landen ofzo. Ik heb met veel zaken en begrippen nooit eerder te maken gehad. Pas als iets voorbij is, weet ik of ik het daadwerkelijk begrepen heb. Ligt aan mij J. Hartelijk dank voor uw hulp!

Gerard bedankt!

Ondanks alles gaat het goed met de jongens en hoe wij als ouders samenwerken. Daar ben ik blij mee.

Vlot afgehandeld

Ik ben weer goed geholpen! Verder vind ik het leuk je nog eens te ontmoeten, maar ik hoop nooit meer voor een scheiding.

Ontzettend bedankt

Je bemiddeling als zeer prettig ervaren. Het bracht rust en overzicht. Ontzettend bedankt voor je begrip, rust en geduld.

Dank je!

Je bent een fijn en makkelijk in de omgang mensenkind. En knap hoe je er tussenin staat met raad en daad en verheldering. Dank je!

Heel tevreden

Door de hulp van Gerard Heijnen is de scheiding goed, snel en naar tevredenheid verlopen. We hadden dit zelf nooit zo goed kunnen regelen. Zoveel papieren en zoveel emotie. Gerard Heijnen wist dit goed zakelijk en neutraal met respect voor beiden af te handelen.

Cijfer: 10

ik heb ’t als zeer goed ervaren, alles prima. Alles netjes geregeld (was zeer tevreden).

Cijfer: 8

Het enige aandachtspunt was de stress die ik bij heb ervaren met betrekking tot de snelheid in verband met de hypotheek. Ik had het idee dat D. en ik relaxter waren dan jij op een gegeven moment. Dat vond ik soms lastig om mee om te gaan.

Een dikke tien+!

Ik wil Gerard nog bedanken voor de persoonlijke aandacht en moeite.

Goed geholpen

Goede bemiddelaar, goed in staat om partijen op één lijn te krijgen

Perfect verlopen

Ondanks dat ik geen ervaring heb met scheidingsplanners en dus niet kan vergelijken, vond ik dat het allemaal perfect is verlopen. Ik denk dat ook de “klik” heel belangrijk is.

Cijfer: 9

Gerard, Bedankt. Zonder jou was het vast niet zo soepel en snel verlopen.

Bedankt

We gingen vriendschappelijk uit elkaar en hadden soms de indruk dat je ons te aardig voor elkaar vond. Je had niet altijd precies onze situatie paraat en haalde gegevens door elkaar. Aangezien wij zelf erg nauwkeurig zijn, wekte dat bij ons soms irritatie.

Dank!

Prettige man ben jij, zonder omzwervingen, duidelijk en geduldig. Ik vind dat prettig in ieder geval. Zaken waren snel rond! De reden dat we bij je kwamen was triest genoeg, maar je verzachtte een hoop! Dank!

Cijfer: 10+

Heb de samenwerking met Gerard als heel vertrouwd ervaren. Bij 1 gesprek al een band (Klik). Betrouwbare, rust uitstralend persoon. Gewoon een toffe peer! Bedankt Gerard, had je liever onder andere omstandigheden ontmoet, maar ben blij dat ik je ken!

Meer over de Scheidingsplanner Midden-Nederland

Wij bieden u een totaaloplossing voor elke scheiding. Dus wat uw verhaal ook is, wij hebben altijd een aanpak die bij u past. Daarnaast zijn wij anders dan anderen. Wij regelen uw scheiding niet alleen juridisch, maar juist ook op financieel én fiscaal gebied. Hiervoor hebben wij alle kennis zelf in huis en dat maakt onze aanpak uniek. Wij gaan dus een stap verder dan een advocaat of mediator tegen een concurrerende prijs.

Lees verder

GRATIS SCHEIDINGSBOEKJE

 

Gratis digitaal scheidingsboekjeWilt u weten wat er allemaal bij een scheiding komt kijken? Bestel dan vrijblijvend ons digitale boekje “Een nieuwe start…”. In ons boekje vindt u alle informatie in heldere en duidelijke taal beschreven. Zo weet u precies wat belangrijk is in deze hectische periode. En heeft u nog vragen? Natuurlijk staan we graag voor u klaar.

U ontvangt het scheidingsboekje gratis in uw mailbox. Wilt u het liever per post ontvangen? Stuur dan een e-mail met uw adresgegevens naar middennederland@scheidingsplanner.nl