Financieel advies bij uw scheiding - Scheidingsplanner Midden-Nederland

Wat klanten zeggen over de Scheidingsplanner Midden-Nederland

Bedankt voor alle toelichting, hulp en verduidelijkingen!

Een scheiding is een intensief proces. In deze enorme storm in mijn leven, kijk ik toch terug op een prettig verloop. Bedankt voor alle toelichting, hulp en verduidelijkingen!

Goed

Luistert zeer goed Herformuleert heel goed Empathisch

Dankjewel

Dankjewel Gerard voor al je hulp, het soms nogmaals uit moeten leggen en vooral je deskundige maar ook fijne en warme zorg.

Mijn oprechte dank

Snelle en goede service/begeleiding

Dankjewel voor de snelle en goede service/begeleiding. Fijn dat je naast financieel adviseur ook mediator bent. Dat heeft zeker geholpen in onze situatie.

Bedankt voor alles

Duidelijk en eerlijk

Ik had tijdens het kennismakingsgesprek gelijk een goed gevoel bij de mediator. Hij was duidelijk en eerlijk. Gerard, bedankt voor de fijne en heldere afspraken (en voor je geduld).

Dankjewel voor je hulp Gerard!

Zeer persoonlijke, maar toch professionele begeleiding. Blij dat we dit zo gedaan hebben en zal zeker aanbeveling doen als ik iemand tegenkom die in dezelfde situatie zit.

Dank voor je hulp en adviezen

Dank voor je hulp en adviezen, wat heeft geleid tot een constructief convenant!

Vriendelijk, kundig en duidelijk

Het breder meedenken / adviseren zoals belastingen, maar ook de extra push bij de aankoop van het huis, was heel fijn. Er is duidelijke kennis van zaken.

Toe aan een vlotte en kundige afwikkeling

Je hebt ons supergoed geholpen, zeker na de slechte ervaring die we uit die 1e mediation hadden. We waren toe aan een vlotte en kundige afwikkeling die je ons zeer zeker hebt gegeven.

In goede handen

Ik vond het contact heel prettig en ondanks dat je neutraal bent, voelde ik me ook gesteund en in goede handen. Dankjewel daarvoor.

Nogmaals DANK!

Hi Gerard, je hebt mij in 1 van mijn meest ingewikkelde tijden van mijn leven een belangrijke adviserende/ondersteunende rol geboden. Waar ik nog vaak aan denk, dus nogmaals DANK!

Aanvullend advies vanuit eigen netwerk

Er was ook aanvullend advies vanuit eigen netwerk zoals financieel adviseur en m.b.t. invullen aangifte belasting na scheiding.

100% goed verzorgd achter gelaten

Vanaf het begin heb je mij zeer goed opgevangen. Zonder jou had ik dit resultaat nooit kunnen behalen. 100% goed verzorgd achter gelaten. Hartelijk dank Gerard!

Bedankt Gerard!

Bedankt

Zonder jou zou dit proces niet gelukt zijn. Je hebt een nobel beroep, dat je op deze manier mensen kunt helpen.

Professioneel

Ik heb heel veel verdriet van deze scheiding, maar de scheiding is professioneel door jou aangepakt. Bedankt voor jouw inzet.

Dankjewel

Fijn je opmerking dat je er voor ons allebei was, beiden evenveel.

Engelengeduld

Gerard, super bedankt voor je Engelengeduld en 100x uitleg!

Bedankt voor je goede hulp

Ondanks de situatie is het heel goed verlopen. Bedankt voor je goede hulp.

Bedankt

Gerard - een hele rustige en vriendelijke man! Bedankt

Ontzettend bedankt

Beste Gerard, Zoals ik je al eerder heb aangegeven: Ontzettend bedankt voor je hulp én geduld in dit vervelende traject.

Meer over de Scheidingsplanner Midden-Nederland

Wij bieden u een totaaloplossing voor elke scheiding. Dus wat uw verhaal ook is, wij hebben altijd een aanpak die bij u past. Daarnaast zijn wij anders dan anderen. Wij regelen uw scheiding niet alleen juridisch, maar juist ook op financieel én fiscaal gebied. Hiervoor hebben wij alle kennis zelf in huis en dat maakt onze aanpak uniek. Wij gaan dus een stap verder dan een advocaat of mediator tegen een concurrerende prijs.

Lees verder

GRATIS SCHEIDINGSBOEKJE

 

Gratis digitaal scheidingsboekjeWilt u weten wat er allemaal bij een scheiding komt kijken? Bestel dan vrijblijvend ons digitale boekje “Een nieuwe start…”. In ons boekje vindt u alle informatie in heldere en duidelijke taal beschreven. Zo weet u precies wat belangrijk is in deze hectische periode. En heeft u nog vragen? Natuurlijk staan we graag voor u klaar.

U ontvangt het scheidingsboekje gratis in uw mailbox. Wilt u het liever per post ontvangen? Stuur dan een e-mail met uw adresgegevens naar middennederland@scheidingsplanner.nl