Succesvol scheiden - Scheidingsplanner Midden-Nederland

Scheidingsplanner Barneveld

Uw scheiding succesvol regelen in de regio Barneveld, Lunteren, Voorthuizen, Garderen, Achterveld, Nijkerk, Putten, Scherpenzeel, Kootwijkerbroek, Wekerom, Otterlo, Terschuur, Zwartebroek, Harskamp, Uddel, Stroe en Renswoude.

 


Otelaarseweg 21
(alleen op afspraak)
3771 VJ Barneveld
T: 088 – 420 00 00
E: middennederland@scheidingsplanner.nl

 


Sinds 2006 al ruim 700 scheidingen tot een succesvol einde gebracht

Als u gaat scheiden, dan wilt u uw scheiding vanzelfsprekend goed geregeld hebben. Ten eerste voor uw eventuele kinderen, hun belangen staan bij een scheiding voorop. En verder niet alleen op juridisch gebied, maar vooral juist ook op financieel én fiscaal gebied. Want onduidelijkheid over de financiële toekomst, zorgt voor veel onzekerheid en onrust.

Financieel overzicht + emotioneel inzicht = uitzicht op een nieuwe toekomst”

U wilt er tevens zeker van zijn dat u met elkaar de juiste afspraken maakt, afspraken die in de praktijk ook echt werken. En die fiscaal gezien voor geen problemen gaan zorgen en zo optimaal mogelijk ingestoken zijn. En omdat het niet alleen om de cijfers gaat, is het belangrijk dat er in het proces ook aandacht aan de emoties wordt besteed. Dit alles vindt u bij de Scheidingsplanner Barneveld onder één dak.

Waarom de Scheidingsplanner Barneveld

De Scheidingsplanner Barneveld en omstreken is een gecertificeerd scheidingsmediator en helpt sinds 2006 scheidende partners in het afwikkelen van hun scheiding.

Onze kernwaarden:

  • Degelijk en betrokken
  • Deskundig en ervaren
  • Aandacht en hoge snelheid van handelen
  • Zorgvuldigheid en oog voor details
  • Integrale aanpak (juridisch en financieel)
  • Advisering, oplossingsgericht
  • Uitstekende kwaliteit voor een concurrerend tarief

Complete en kwalitatief hoogwaardige ondersteuning bij uw scheiding of verbreking samenleving op zowel emotioneel, financieel, fiscaal als juridisch gebied, daar staan wij voor. Als gecertificeerd scheidingsmediator hebben wij alle deskundigheid en expertise in huis voor het regelen van uw scheiding. Wij bieden u één loket, één aanspreekpunt. U hoeft dus niet op zoek naar een apart advocatenkantoor, wij wikkelen ook alles juridisch voor u af.

Wij zijn er voor gehuwden, samenwoners en geregistreerde partners. Ook voor ondernemers, waar het zakelijke en financiële gedeelte extra zwaar weegt, hebben wij alle kennis en kunde zelf in huis.

GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK

Neem de eerste stap naar uw nieuwe toekomst!
Bel 088 – 420 00 00 of vul uw gegevens is en wij nemen contact met u op voor het maken van een afspraak.

Vestiging Barneveld - Scheidingsplanner Midden-Nederland